Call Us: 123-256-789-0

Smagninger

Vinelsker? eller helt uden viden om vin?
Smagninger er en fantastisk måde at udvide din horisont på.
Så længe du kan lide vin, skal du nok gå klogere derfra.

 

Når man først har kastet sig lidenskabeligt over fx vin, bliver man aldrig rigtigt færdig. Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant.

Siden 2002 har Glud Vin afholdt de populære smagninger, som er et godt udgangspunkt for at nyde de mange forskellige smagsoplevelser vi tilbyder, med de gyldne dråber i selskab med mennesker, som du holder af. Glud Vin tilbyder klassiske, eksotiske, overraskende og helt nye smagsoplevelser, ofte med Jørgen Glud som vært og indimellem i samarbejde med vores leverandører og vinhuse.

Vores smagninger foregår i vores butik i Randers eller på gården Carlslund Plantage, hvor indehaver Jørgen Glud bor privat. I de landlige omgivelser på Carlslund Plantage, blev der i 1973 bygget en stor flot gildesal i forlængelse af hovedhuset, som danner de perfekte rammer for Glud Vins smagninger. Du kan læse mere om Carlslund Plantage her.

Vi afholder ligeledes smagninger på Sjælland. Vores dygtige vinkonsulenter på Sjælland afholder smagninger med faste samarbejdspartnere, som sørger for lækker mad og smukke lokaler til smagningerne.

Det vil altid være oplyst hvor smagningen foregår, under hver enkelt arrangement. 

Smagningerne vil variere i varighed og pris alt efter tema. Der vil ofte både være vin, 3 retters menu, buffet eller en mindre anretning inkluderet i prisen for smagningerne. Det vil ligeledes være præciseret under hver enkelt arrangement.

Glud Vins smagninger er en fantastisk måde at udvide din horisont på og skabe nye minder med de mennesker du holder af. Så tag din familie, kollegaer eller venner med, vi glæder os til at se dig.

Har du spørgsmål til vores smagninger, sidder vi klar til at hjælpe her.

Discover, Taste, Enjoy.

 • Arrangeret af: Brian Frederiksen
  08-10-2020 15:00 til 08-10-2020 21:00
  Allerød,
  Fysisk arrangement
 • Arrangeret af: Glud Vin
  08-10-2020 15:00 til 08-10-2020 21:00
  Randers SV, Danmark
  Fysisk arrangement

Betingelser 

Til nogle af vores smagninger får vi besøg af producenter eller vinhuse fra udlandet, her vil smagningerne primært foregå på engelsk, med mulighed for oversættelse. Der er begrænset antal pladser til vores smagninger - så det er først til mølle! Tilmelding er bindene og vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.

Privat smagning? 

Arranger en smagning i samarbejde med Glud Vin, hvor vi i fællesskab fastsætter et tema som passer til dine ønsker og gæsternes niveau.

Det er muligt at sammensætte en menu, hvis du ønsker at der skal indgå mad til smagningen. En privat smagning kan arrangeres for minimum 15 personer og prisen starter på 159,- pr. person. Kontakt os for at høre nærmere om privat smagning.