Call Us: 123-256-789-0

Smagninger

Vinelsker? eller helt uden viden om vin?
Smagninger er en fantastisk måde at udvide din horisont på.
Så længe du kan lide vin, skal du nok gå klogere derfra.

 

Når man først har kastet sig lidenskabeligt over fx vin, bliver man aldrig rigtigt færdig. Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant.

Siden 2002 har Glud Vin afholdt de populære smagninger, som er et godt udgangspunkt for at nyde de mange forskellige smagsoplevelser vi tilbyder, med de gyldne dråber i selskab med mennesker, som du holder af. Glud Vin tilbyder klassiske, eksotiske, overraskende og helt nye smagsoplevelser, ofte med Jørgen Glud som vært og indimellem i samarbejde med vores leverandører og vinhuse.

Vores smagninger foregår i vores butik i Randers eller på gården Carlslund Plantage, hvor indehaver Jørgen Glud bor privat. I de landlige omgivelser på Carlslund Plantage, blev der i 1973 bygget en stor flot gildesal i forlængelse af hovedhuset, som danner de perfekte rammer for Glud Vins smagninger. Du kan læse mere om Carlslund Plantage her.

Vi afholder ligeledes smagninger på Sjælland. Vores dygtige vinkonsulenter på Sjælland afholder smagninger med faste samarbejdspartnere, som sørger for lækker mad og smukke lokaler til smagningerne.

Det vil altid være oplyst hvor smagningen foregår, under hver enkelt arrangement. 

Smagningerne vil variere i varighed og pris alt efter tema. Der vil ofte både være vin, 3 retters menu, buffet eller en mindre anretning inkluderet i prisen for smagningerne. Det vil ligeledes være præciseret under hver enkelt arrangement.

Glud Vins smagninger er en fantastisk måde at udvide din horisont på og skabe nye minder med de mennesker du holder af. Så tag din familie, kollegaer eller venner med, vi glæder os til at se dig. Har du spørgsmål til vores smagninger, sidder vi klar til at hjælpe her.

Discover, Taste, Enjoy.

Betingelser 

Til nogle af vores smagninger får vi besøg af producenter eller vinhuse fra udlandet, her vil smagningerne primært foregå på engelsk, med mulighed for oversættelse. Der er begrænset antal pladser til vores smagninger - så det er først til mølle! Tilmelding er bindene og vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.

Begynder Vinsmagning.

Bliv klogere på vin. Hør mere om de grundlæggende vintyper og produktion af vin. Lær hvordan man dufter, smager og vurderer vin. 

Fra 179,- pr. person

Begynder Vinsmagning - for 7-20 personer i Randers eller omegn
- med vores vinkonsulent Gunnar Eninarsson 

Side 1 i vinbogen, bliv klogere på vin. Hør mere om de grundlæggende vintyper og produktion af vin. 
Lær hvordan man dufter, smager og vurderer vin. Du vælger en pris pr. person og vi udvælger vin som passer til prisklassen.

Den røde pakke
Smag 8–10 rødvine udvalgt efter årstiden.

Pakken indeholder populære vine, samt et par vine som går lidt ud over normalen. Har I ønsker til vin fra bestemte områder, så kontakt os endelig.

Vi tager smageskemaer med og der er mulighed for at købe de vine du kan lide, til en god pris.
Smagningen varer ca. 1 ½ til 2 timer.

Den blandede pakke
Smag 8–10 blandede vine udvalgt efter årstiden.
Pakken indeholder populære vine, samt et par vine som går lidt ud over normalen. Har I ønsker til vin fra bestemte områder, så kontakt os endelig.

Vi tager smageskemaer med og der er mulighed for at købe de vine du kan lide, til en god pris.
Smagningen varer ca 1 ½ til 2 timer.

Pris pr. Person - prisen afhænger af kvaliteten af vinene

179,-    279,-    379,-

Book Jeres smagning

Book Jeres smagning ved at sende en mail til info@gludvin.dk 
Oplys dit navn, adresse eller virksomhed/forening, antal personer, hvilken pakke I gerne vil have, prisniveau samt dato på hvornår I kunne tænke Jer at afholde vinsmagningen, så vender vi tilbage.

Betingelser 

Ved kørsel over 25 km fra Randers centrum tillægges 2 kr pr. km. ud og hjem. Afregning for vinsmagningen betales med det samlede beløb for alle deltagere på aftenen. Kontant eller med Mobilepay. Afbestilling skal ske skrifteligt senest 2 dage før vinsmagningen.

Konceptsmagninger

Nyd en smagning som tilrettelægges efter Jeres ønsker
Vi kommer ud til Jer eller I kan booke en hel aften i vores lokale

Fra 199,- pr. person

Konceptsmagninger - for minimum 20 personer
- med en af vores dygtige vinkonsulenter

Nyd en smagning som tilrettelægges efter Jeres ønsker.
Vi kommer ud til Jer eller I kan booke en hel aften i vores lokaler.

Ud af huset

Smag 8–10 vine udvalgt efter årstiden.
Ud af huset hos virksomheder, foreninger, vinklubber, venner eller familie. Det er op til Jer.  "Ud af huset" smagningen er for minimum 20 personer eller betaling herfor. Vi har faste pakker med populære vine, et par vine som går lidt ud over normalen, eller nyheder som lige er ankommet. Har I ønsker til vin fra bestemte områder Så kontakt os endelig.

Vi tager smageskemaer med og der er mulighed for at købe de vine I kan lide, til en god pris.
Smagningen varer ca. 1 ½ til 2 timer.

Hos Glud Vin

Smag min. 7 vine udvalgt efter årstiden.
Til denne smagning inviteres I ind i de smukke lokaler på Carlslund Plantage i Askildrup, syd for Randers. På gården er der plads til at afholde de helt store temasmagninger efter Jeres ønsker. I kan være en virksomhed, familie og venner, forening eller lign. I skal som minimum bare være 25 personer eller betaling herfor.

Vi dækker flot op, og sereverer en velsmagende hjemmelavet 3 retters menu som passer til vinene og årstiden.
Vinsmagningen afholdes af Jørgen Glud som giver en spændende indlevelse til vinens verden. Der er mulighed for at afholde private indlæg på aftenen hvis ønsket. Bus nr. 118 går lige til døren.

Pris pr. Person starter ved

799,-

Book Jeres smagning

Book Jeres smagning ved at sende en mail til info@gludvin.dk 
Oplys dit navn, adresse eller virksomhed/forening, antal personer, hvilken pakke I gerne vil have, prisniveau samt dato på hvornår I kunne tænke Jer at afholde vinsmagningen, så vender vi tilbage.

Betingelser 

Ved kørsel over 25 km fra vinkonsulentens bopæl tillægges 2 kr pr. km ud og hjem. Afregning for vinsmagningen betales med det samlede beløb for alle deltagere.  Afbestilling skal ske skrifteligt senest 2 dage før vinsmagningen.